Thursday, June 7, 2012

Flower Jam


Korean Drama: Flower Jam

Minggu nie layan citer nie.... besh giler. Polis pompuan yang kepala hangin n Undercover Bos yang lagak jadik Valet boy jer. So romantic, lebih2 lagi bab pujuk memujuk. Gentle abih ler hero dia. 
 


Hero tomey, Heroin pun tomey gak. Memula punyalah payah pompuan nie nak accept yang dia mmg suka kat mamat nie.. But then once bila dia dah sedia mau accept macam2 lak cabaran n halangan yang datang. Serius tgk citer nie make me learn more bout human behaviour. Apa yang berlaku pada masa kini sure ada cerita di sebalik kisah silam. Learn lot bout human physiology as well.



 
Gambo nie scene masa dia protes HR dia n supervisor dia yang bagi markah penilaian n ulasan yang dia cukup x puas hati. At least dia berani menyuarakan apa yang dia rasa betul... dia berani tuntut hak dia. So cute this scene

Watak yang paling saya x suka Kim Dal, adik tiri Cha Bong Sun (heroin) n Madam Park. Pengacau kisah cinta hero n heroin. Makin lama tgk makin menyampah n makin x sabo nak tunggu bila nak reveal dirty game dorang.

Apa pun, x sabo nak balik n sambung tgk last episod. 2 hari nie asik lewat tido jerk.. sib bek x terlajak. Abih citer nie kena cari citer lain lak tuk dilayan.... hehehehe...
 
 

Brutal kan muka heroin dia. Hehehehe but at some certain situation she so cute n the hero.. alamak... cair jantung hati ku.... hehehehe
 
Adios...







Post a Comment

Others Entry

Related Posts with Thumbnails