Sunday, January 24, 2016

Meletop

Aku bukan jenis orang yang x hormat org, lebih2 lagi orang yang lebih tua. Tapi kalau dia sendiri x hormat org... Mmg aku jd kuang ajo ngan dia.

Ko sibuk bising kata sentimental value bagai... Ko sibuk kata rega kerusi ko tu mahal, ko sibuk kata kerusi tu dah duduk kat depan umah aku bertahun. Bertahun ler sgt... Aku duduk umah mak aku dr kecik... So dr kecik aku kenal ko... Dr kecik aku tahu hal ko.. Ko nak claim macam2 lak. Depan umah ko x cukup semak lagi ker? Suka hatibaku nak semak atau nak letak apa kat depan rumah aku.

Ko nak kata aku femes kat blok tu.. So wat.. Femes atas dasar apa? Mulut ko sama jer ngan mulut double A tu.. Sama... X der beza. Depan bapak aku ko x bani kan... Husband aku cakap elok2 jer sebelum aku masuk campur... Sbb aku tau aku baran.. Tapi kalau dah ko yang tinggi sora kat husband aku..  Mmg ko nak kena ler.. X kira ko tua atau x.. Mmg ko layak tuk ditengking. Anak buah ko.. Dok diam jgn masuk campur urusan org dewasa. Ko nak ungkit??? Aku ungkit a to z yang ko selalu masuk umah mak ayah aku tanpa izin dulu tu.. Menonong ko masuk umah orang tu kira ko hormat orang??? Nak kata kira hormat x hormat. Nak kira israel ngan palestin. Yang ko kata ko palestin... Ko tu yang kongker hak orang ko nak kata orang lain???

Sorry la tuk aku hormat ko... Mmg aku x hormat ko pun. Skit pun x der sbb ko x layak tuk aku hormat. At least sebelum letak barang kat drpan umah orang.. Tanya dulu... Bukan men redag kata common area bagai.. Depan umah ko tu pun common area.. Meh aku redah letak barang aku boleh???

Huh... X pasal2 aku nak jd hulk. Sib bek husband aku penyabar.. Kalau x.. Dah lama ko kena yer org tua. Aku pun dah lama sabar ngan ko.

Post a Comment

Others Entry

Related Posts with Thumbnails