Friday, May 1, 2015

Mencari Inspirasi... Mewarnai Kehidupan

Take a break bersama Lelaki Simpanan memenuhi cuti yang panjang. Sambil2 kumpul inspirasi nak sambung study plus siapkan assignment yang kabur dalam terang. Mengharap Lelaki Simpanan bisa memberi suntikan inspirasi kepada ku nanti.

Surat surat yang x tersampaikan kita simpan baik2, sesekali bila dtg mood, baru best nak baca semula surat- surat tu kompem penuh dengan emosi.

Watever u say i am... I am ok. So..  Ada i kisah? Nope... Ku x kisah ingat... Watever u say i am, i am ok. Biarlah tunggang terbalik pun, aku jer yang paham. Orang lain paham? X per lah... Bagus lah kalau paham juga.

Rabak.... Rabak.... Rabak segalanya... Biarpun rabak tetap di hati. Semakin melonjak2 pulak hati n perasaan ni. Isk.... Kalau boleh semua nak dimiliki. Tamak giler.... Asik jatuh cinta jer.... Haiisshh... Mana satu ler ni... Mmg rabak ler perasaan kalau kena pilih salah satu jer. Andai ada jodoh... Rabak x rabak.. Pasti semua sekali akan ku miliki.

Hahahah.... Orang nak ngata? Kata lah... Watever u say, i am ok.

Bila lama sangat tuai kasih sayang n cinta ni... Kadang kala ada pulak kes terlepas pandang. Mula lah perasaan n pikiran menerawang pk macam2. Haiiissshh... Hah...susu yang dulu lemak berkrim disukai ramai, mula lah jd susu yang agak2 suam kuku. Bila dibiar... Makiñ lama suam2 kuku leh jatuh sejuk kejung terus. Hah... Bahaya tu kalau x dibendung. Hah... Bab ni x boleh guna istilah ada aku kisah... Bab ni mmg kena kisah... If not... Hahahahaha.... End of the road beb. Cam best jer bila berbual bicara sesekali mengimbau kenangan dahulu kala. Swwweeeeettt sgt.... Hot... Hot... Suka.. Suka... Maka dah pasang angan2 nak selak2 kisah berbicara di bantal. Opssss..... Saat sesuai tuk perbaiki apa yang patut dibaiki mungki ... Saat sesuai tuk membangkitkan perasaan mungkin... So x salah kot kalau mengharapkàn sesi sedetik dengan Pilo Toq. Haiisshh... X sabar rasanya.... Gatal... Bio lah!

Tapi bila awan berarak mendung.... Mula lah nak berbicara dengan melankolia bisu, sbb rasa cam dekat saaaanngggaatt... Cam dia memahami isi perasaan yang tersirat mauhupun tersurat.

Hmmmm semoga Lelaki Simpanan bisa memberi ruang dan peluang kepada ku tuk berbicara dr bantal ke bantal bak kata orang putih Pilo Toq, sambil2 layan surat cinta yang x tersampaikan tuk mengusik nostalgia n kenangan sambil melayan perasaan yg sarat bersama melankolia bisu biarlah watever u say i am, i am ok.

Ini semua angkara  Mohzan OP-Zaharin.... Oranv yang bertanggungjawab dengan terjebaknya semua ini... Dia... Yer dia... Semua sbb dia...

Post a Comment

Others Entry

Related Posts with Thumbnails